4 2 msk riven ingefära 1 lime 600 g torskfilé 1 vitlöksklyfta 1 msk rapsolja 1 msk röd currypasta 500 g djupfrysta wokgrönsaker 1 burk lätt kokosmjölk (à 400 ml) 1 grönsaksbuljongtärning salt och peppar Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Späd med grädde och ev vatten el mjölk, det ska inte vara för tunn som en sås utan en stuvning. Späd sedan med lite mjölk tills moset har en bra konsistens
det är så superenkelt att göra, man behöver inte stå och passa utan bara skjuts in i ugnen med alltihop och så är det klart medan man kanske hunnit plocka ur och fylla både tvätt- och diskmaskin under tiden
Under tiden steker man grönsakerna (i lagom stora bitar) och oliverna en liten stund i slutet. Servera fisken på grönsakernamed en klick majonnäsblandning ovanpå
Fräs på grönsakerna hastigt och servera tillsammans med vitvinssåsen ochtorsken. Torsk. (Koka upp lättsaltat vatten med lite citronsaft, några sockerbitar och en klick smör eller olja
Jag bad honom köpa lite vit fisk så det blev en stor bit torskfiléoch till detta fixade vi till en currymajjo med lite smått och gott och sallad därtill
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.