4 kycklinglår. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 4 kycklinglår 1 tsk salt 2 msk rapsolja 100 g Arla® Svenskt Smör 10 kvistar färsk timjan 2 hackade vitlöksklyftor 1 spetskål ½ dl hackade rostade hasselnötter
Jag köpte färska kyclinglår som jag kryddade med parikapulver, spiskummin, gotlänsk favoritkrydda samt olja och limesaft och självklart salt och peppar
12 Mars 2016. Grönsaker och Sallad,. Kyckling. Lchf Stekt Kycklingfilé med Coleslaw. Fullt pådrag med brandbilar och poliser, stökade till middagsplanerna igår
Hej och Glad Påsk på er såhär i efterhand. Hoppas att ni haft en fin helg. Dagarna har verkligen sprungit förbi här och gäster och familj har nästan avlöst varandra
1. Ta ut och tina laxen. 2. Potatis. Skala potatisen och koka i lättsaltat vatten. 3. Citrongräddsås. Koka upp grädde, fiskfond och timjan i en liten kastrull och låt det sjuda ca 5 min
Många av ER efterfrågar tips på det enkla i vardagen. T ex hur man gör riktigt goda stuvade makaroner eller hur man får saftiga kycklingfiléer utan att dom blir torra och tråkiga
Av det blev det ett litet tilltugg till maten nämligen stekta tortillabröd. Kvällens middag var enklaste och snabbaste maten nämligen pastaskruvar, stekt falukorv och wokade grönsaker
Till det åt vi stekta grönsaker, med fetaost. Stekta grönsaker. 29 Mars 2016. Grönsaker och Sallad,. Kött. Lchf Stekta Grönsaker med Fetaost till Ytterfilé i Balsamicosås
Eftersom kockan i familjen är krasslig blev det thaimat per take away igår. M tog kyckling i röd curry och för mig blev det en väldigt enkel rätt med stekt ris, kyckling och ägg
Mört kycklinglår. Den här gången lagade jag kycklinglår som blev otroligt möra och väldigt goda. Dessutom brukar kycklinglår vara väldigt billiga vilket aldrig är fel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.