Fisk

Fisk

  • 9 Recept
Baconlindad torsk med potatis- och broccolimos

Baconlindad torsk med potatis- och broccolimos

Ingredienser Portioner. 4 10 - 12 potatisar (12 potatisar motsvarar 1 kg) 400 g sej, hoki eller torskfilé (färsk eller djupfryst) 1 tsk salt 1 krm peppar 1 paket bacon (à 140 g) 1 paket djupfryst broccoli (à 250 g) 2 dl matyoghurt 1 tsk salt 1 tsk socker 1 - 2 krm mald vitpeppar Lägg till i inköpslistan
Stekt torsk med krämig spetskål

Stekt torsk med krämig spetskål

Ingredienser Kål 1 st spetskål 0,5 st purjolök(ar) 0,5 kruka(or) dill 1 msk smör 1 dl grädde 1 msk citronsaft 1 salt 1 svartpeppar Tillbehör 700 gram potatis(ar) Torsk 600 gram torskfilé 1 krm salt , krydda efter smak 1 msk smör 1 msk olivolja 1 krm svartpeppar , krydda efter smak Köp receptet Näringsvärde Kcal
Stekt torsk med remouladsås

Stekt torsk med remouladsås

Stekt torsk med remouladsås, kokta gröna ärtor och ugnsstekt potatis. Vi serverar denna klassiker med ett friskt medelfylligt vitt vin gjort på Chenin Blancdruvan
Fisk med purjolök och bacon

Fisk med purjolök och bacon

Tina fisken. Lägg fisken i en smord ugnsform. 600g vit fisk. 600g vit fisk. Till 4 portioner. 1 pkt bacon. 1 purjolök
Lax i folie med kall örtsås

Lax i folie med kall örtsås

4 bitar färsk laxfilé (à 180 g). 18 st knipplök. 112 st späda morötter. 14 st små palsternackor. 18 st rädisor