Baconlindad torsk med potatis- och broccolimos Ingredienser Portioner. 4 10 - 12 potatisar (12 potatisar motsvarar 1 kg) 400 g sej, hoki eller torskfilé (färsk eller djupfryst) 1 tsk salt 1 krm peppar 1 paket bacon (à 140 g) 1 paket djupfryst broccoli (à 250 g) 2 dl matyoghurt 1 tsk salt 1 tsk socker 1 - 2 krm mald vitpeppar Lägg till i inköpslistan www.ica.se
Stekt torsk med krämig spetskål Ingredienser Kål 1 st spetskål 0,5 st purjolök(ar) 0,5 kruka(or) dill 1 msk smör 1 dl grädde 1 msk citronsaft 1 salt 1 svartpeppar Tillbehör 700 gram potatis(ar) Torsk 600 gram torskfilé 1 krm salt , krydda efter smak 1 msk smör 1 msk olivolja 1 krm svartpeppar , krydda efter smak Köp receptet Näringsvärde Kcal www.tasteline.com
Stekt torsk med remouladsås Stekt torsk med remouladsås, kokta gröna ärtor och ugnsstekt potatis. Vi serverar denna klassiker med ett friskt medelfylligt vitt vin gjort på Chenin Blancdruvan www.vivavinomat.se
Fisk med purjolök och bacon Tina fisken. Lägg fisken i en smord ugnsform. 600g vit fisk. 600g vit fisk. Till 4 portioner. 1 pkt bacon. 1 purjolök Matglädje
Lax i folie med kall örtsås 4 bitar färsk laxfilé (à 180 g). 18 st knipplök. 112 st späda morötter. 14 st små palsternackor. 18 st rädisor www.koket.se