Bryt eller skär av den nedre träiga delen på sparrisen. Servera medörtricottan. Häll i lite olivolja i taget och kör med stavmixer till en jämn kräm, salta och peppra
-) Här är en förrätt som är perfekt så här års när sparrisen är så grymt god. Ock kanske kanske kan det bero på att det är så trevligt med lite drinkmingel på sommaren
Servera med en kokt sparrispotatis & en bit bränd citron. Tvätta morötterna noga, låt gärna lite blast sitta kvar, de är både fint & gott (spara lite blast att garnera med)
Idag hade jag exemplevis ingen aning om vad jag skulle laga till lunch, men så kom jag till ett marknadsstånd där den tunnaste, finaste, grönaste sparris jag någonsin sett stod uppradad
Oavsett om du äter rödmulle eller abborre, så rekommenderar jag även sparris. Fyll fiskarna med persiljeröran och låt de stå och gotta sig i minst trekvart
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.