Tomater ochsparris fräser jag på efter att köttet har fått fin stekyta och sedan får vila lite i folie, det behövs bara ett par minuter för att få dem klara
Det blev väldigt lyckat ihop med kyckling, dragon och citronsmak. Servera kycklingen med den rostade potatisen (eller ris) och de stekta citronskivorna till var och en att pressa över maten
Dels är det billigare att köpa en hel kyckling, än att köpa kycklingfiléer. Dels blir köttet så mycket saftigare när det får sitta kvar på skrovet och ugnsbakas under en längre tid
Om ni önskar så passar kycklingen ochSparris. lagen och svalna. Under tiden lekte jag ihop Sparris. svalnat, tärande jag kycklingen och la allt i en matlåda, eller så kan ni dela
Och så klart är min nya lekkamrat den svarta vitlöken med i leken. Guarkärnmjöl använder jag som redning för att det inte tass upp av kroppen och inte är lika skadligt som majsstärkelse men det går lika bra med maizena
Jag gjorde även ett annorlunda tillbehör av sockerstekt potatis – det bara måste ni testa, blir supergott till just grillat med det lite söta som bryter av
Dela potatisarna i jämnstora bitar, och rör runt dem i formen så att oljan fördelas. Genom att breda på rosmarin- och vitlökssmör samt linda den med några skivor bacon blev mina filéer saftigare
D. e. t. b. l. v. n. m. y. c. k. g. o. d. i. a. ä. S. r. f. å. s. u. h. p. N. j. ,. F. ö. x. R. 2. 5. 3. 0. -. 4. O. é. G. z. 1. 7. (. ). B. L. T. K. 6. d l
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.