Stekt skrei med chorizokorv och mandelpotatispuré
Norskfisk.se
Norskfisk.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 800 g g Norsk skreifilé, utan skinn och ben Norsk skreifilé, utan skinn och ben
  • 1 l l vatten vatten
  • 0,5 dl dl salt salt
  • 0 solrosolja solrosolja
  • 0 chorizo chorizo
  • 1 st st granatäpple granatäpple
  • 1 msk msk bladpersilja bladpersilja
  • 1 st st citroner citron
  • 2 dl dl milk milk
  • 2 msk msk smör smör
  • 0 salt och peppar salt och peppar
  • 800 g g mandelpotatis mandelpotatis
  • Ingredienser Antal portioner - + 800 g g Norsk skreifilé, utan skinn och ben Norsk skreifilé, utan skinn och ben 1 l l vatten vatten 0,5 dl dl salt salt 0 solrosolja solrosolja 0 chorizo chorizo 1 st st granatäpple granatäpple 1 msk msk bladpersilja bladpersilja 1 st st citroner citron Potatispuré 2 dl dl milk milk 2 msk msk smör smör 0 salt och peppar salt och peppar 800 g g mandelpotatis mandelpotatis

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.