Stekt rödingfilé med grönsaksvinägrett
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 st rödingfiléer med skinn à 175 g
  • 2 msk smör
  • salt och peppar
  • 2 cm morot
  • 2 cm palsternacka
  • 2 st schalottenlökar
  • 1 st salladslök
  • 6-8 msk olivolja eller kallpressad rapsolja
  • 1 tsk riven pepparrot
  • 1 msk finskuren gräslök
  • salladsblad
  • 4 st rödingfiléer med skinn à 175 g 2 msk smör salt och peppar
  • Grönsaksvinägrett2 cm morot 2 cm palsternacka 2 st schalottenlökar 1 st salladslök 6-8 msk olivolja eller kallpressad rapsolja 1 tsk riven pepparrot 1 msk finskuren gräslök salt och peppar
  • Garnering salladsblad

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.