Och har man en god sås, så är det gott med lite kokt potatis också. Egentligen skulle jag kunna äta bara fisken, men en god sås är inte fel till det heller
Hade ett recept på en potatissallad som låg och väntade på att bli testad, sist vi hade några vänner över passade jag på att prova den, lade till lite egna saker och kom på ännu mer ingredienser som skulle passa att ha i medan vi åt den, det här är slutresultatet, hoppas ni gillar den
Låt den steka på medelvärme tills den är gyllenbrun. Jag brukar steka den och krydda med lite salt och goda kryddor eller som i det här receptet först steka den och sedan ha på en het och söt sås som kokar ihop till en glaze som täcker ostbitarna
Färdigstekt så var det två knapriga ytor med härlig smält ost emellan. Det som var svårt var att vända osten i ett stycke för den stekta skorpan och den smälta osten liksom gled isär och delade på sig
4 ca 800 g små potatisar 2 gula lökar 2 msk smör salt och peppar 100 g haricots verts (gröna bönor) 6 salladslökar 2 msk olivolja 1/2 dl grovhackad dill 8 urvattnade salta sillfiléer 1 1/2 dl grovt rågmjöl 2 msk smör 2 dl gräddfil Lägg till i inköpslistan Så handlar du snabbare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.