Skär kasslern i skivor. Hetta upp en stekpanna med lite olja och stek kasslerbitarna gyllenbruna. Servera den stekta kasslern med örtig potatissallad och len yoghurtsås
Skär kasslern i små, tunna skivor. Fördela kassler och paprika över löken. Ca 700-800 g rökt kassler. Ca 700-800 g rökt kassler 2 gula lökar 2 paprikor (valfri färg) 5 dl grädde 200 g Philadelphiaost 1-2 dl mjölk 1 ½ dl chilisås ½ tsk salt Vitpeppar ½ tsk vitlökspeppar Grillkrydda Ananasringar Riven ost
Tärna kasslern och fördela över grönsakerna. 300 g kassler. Skölj och dela blomkål och broccoli i buketter, och förväll i en kastrull med lättsaltat vatten, 3 minuter
Vispa ihop äggen i en skål, häll över ostsåsen i äggen och vispa ihop, häll över kasslerblandningen. Kasslergratäng300 gram kassler300 gram vitkålEtt stort broccolihuvud2 gula lökar200 gram champinjoner4 ägg3dl creme fraiche1pkt gräddädel50 gram hårdostSaltHacka lök, vitkål, broccoli, svamp och kassler, stek mjukt i smör. 300 gram kassler
Idag tänkte jag visa er en god maträtt med kassler som jag ofta gör. Kassler är ju så smidigt. (Bild på min favoritkassler hittar du HÄR >>) Jag brukar alltid ha en bit i kylen för det är så gott och går snabbt att tillaga
slå såsen och paprikan över kasslern och sätt in i. 500 g kassler. Ta kasslerbiten och dela den på 2 delar, skär den i skivor och lägg snyggt i. 500 g kassler