Ingredienser Portioner: 4 ca 800 g små potatisar 2 gula lökar 2 msk smör salt och peppar 100 g haricots verts (gröna bönor) 6 salladslökar 2 msk olivolja 1/2 dl grovhackad dill 8 urvattnade salta sillfiléer 1 1/2 dl grovt rågmjöl 2 msk smör 2 dl gräddfil Lägg till i inköpslistan Så handlar du snabbare
Lyft försiktigt upp sillen på ett varmt uppläggningsfat och slå över grädden ochlöken. Vänd sillfiléerna i vetemjöl, sedan i uppvispat ägg och till sist i ströbröd
4 500 g urvattnad sill 7 dl vetemjöl 3 ägg ströbröd 3 små gula lökar 3 dl vispgrädde 2 msk smör till stekning salt vitpeppar Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Smaka av medsaltoch peppar. Saltoch peppar. Servera medstektlök, lingonsylt och gräddsås. Råstekt mandelpotatis till och gräddsås som fått koka nästan en timme, den ska ni prova för den borde nästan ätas med sked
Fördela dillen på sill filéerna, saltaoch peppra. Tillsätt smör och krydda medsaltoch peppar. Dela blomkålen i mindre bitar och koka mjuk i lättsaltat vatten
saltoch svartpeppar. hetta upp en stekpannan på medelhög värme. klyfta äpplena ochlöken. ta upp fläskkotletterna och lägg dem i foliepaket och låt dem vila
4 Sill 500 g urvattnad steksill ca 2 dl vetemjöl 2 ägg ca 3 dl ströbröd 3 msk smör Lökgrädde 3 gula lökar 1 msk smör 3 dl vispgrädde saltoch vitpeppar Till servering kokt skalpotatis 1/2 kruka dill Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
I alla fall - den snabbaste efterrätten just nu är stekta äpplen i salt kolasås med vaniljglass. blanda alla ingredienser utom flingsaltet, och låt det koka ihop i en kastrull till en kolasås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.