saltHacka örterna och ha ner i en skål tillsammans med flytande honung och saft från färskpressad citron.Rör ihop med crème fraiche och smaka av med salt. Blanda ordentligt och låt såsen vila i några minuter för att smakerna ska gå ihop. Ha i mer salt om den känns för söt.Servera förslagsvis till kyckling med ris.
Vi penslade grönsakerna med en supergod enkel grillolja smaksatt med sambal oelek ochhonung. Till grönsakerna käkade vi ugnsstekt färskpotatis (från vårt eget trädgårdsland) och en smarrig kall såsmed vitlök och sambal (se recept nedan)
Såsmed smak av citron, honung, senap och päron. Själv så rörde jag ihop en sås som vi hade till. Gnid in laxen med olja, salta och krydda laxen med seafood fish krydda
Ikväll har jag gjort plommonmarmelad, busenkeltoch klart på nästan en timme. Lägg dem i en kastrull tillsammans medcitronen skuren i tunna, små bitar, riven ingefära och vatten
Igår stod hemgjord potatismos och fiskpinnar på menyn och för att göra det hela lite roligare svängde jag ihop en kall, god sås att servera till - perfekt att göra med potatisen kokar
rikligt med paprikapulver. Crème fraiche, majonnäs, honung, paprikapulver och vitlök är nästan det enda som krävs men tillsammans stämmer dom upp och harmonierar i en ljuvlig kör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.