Ingredienser Morfars stektaål 600 g ål 3 msk Vetemjöl Salt vitpeppar 50 g smör till stekning 2 msk rapsolja till stekning Stuvad potatis 500 g potatis 30 g Smör 3
Många av ER efterfrågar tips på det enkla i vardagen. T ex hur man gör riktigt goda stuvade makaroner eller hur man får saftiga kycklingfiléer utan att dom blir torra och tråkiga
Några små trekanter stekt tortilla med någon god ost mellan är ett perfekt tilltugg till en sommardrink före en grillmiddag, eller så lägger tar man någon skiva med skinka tillsammans med ost och tunt skivade tomater, salami, ost och ruccola, eller kanske en het tacosås tillsammans med ost som jag gjorde på några ikväll och äter som förrätt, mellanmål eller kvällsmat helt enkelt
Idag blev det stekt lax, med rostade rödbetor och kålrot, till det en jättegod sås med rödlök. Tag ut formen och för kålroten mot en sidan och lägg ner rödbetsbitarna i formen
Eftersom det stekta ankbrösten med korintsås, som jag bloggade om i lucka 8, blev en höjdare kände jag mig sugen på att tillaga anka igen. Stekt ankbröst med apelsinsås, ca 5 personerca 700 g ankbröst (2 st)Apelsinsåsen
Först ut blev stekt tonfisk med en återkommande favorit, gräslökssås. Till tonfisken hetta jag bara upp en torr stekpanna, penslade fisken med olja och stekte i hög temperatur
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.