Tusen tack för alla tips och råd angående förskolan i förra inlägget. Så värdefullt. Både jag och Edith är piggare idag, eller framförallt hon, jag är feberfri men energilös och tung i huvudet
Statusuppdatering. Status update. Okej gott folk. . Jag har mjöl i örat och jag har tappat en lerkruka med saffransbulle på golvet, men den ligger bra där och samsas med alla mandlar och russin som ligger fasttryckta mot golvbrädorna
Hemma i Luleå är mamma den självutnämnda köttfärssåsdrottningen (hög status) och jag har alltid vägrat att äta all köttfärssås som inte var hennes eftersom att inget kunde mäta sig med den, men nu
Ska erkänna att jag var tvungen att ta ut en muffins och dela på mitten för att kolla status. Du som hänger här ibland eller ofta vet att jag inte är direkt känd för att baka
kom på att jag glömt att uppdatera med status om hur den höll sig i kylen. Är det bara jag som känner mig som en urvriden disktrasa den här tiden på året
Kryddor blev status. Här är en medeltida kryddblanding som Pellegrino Artusi använder till några recept, bland annat en fastlags-spaghetti som vi tänkte laga lite närmare fettisdagen
Artusi för svenskar | Italiensk mat från 1800-talet
Äntligen fick burkchampinjonerna lite status. Ni vet ju att jag har en stor förkärlek till burkchampinjoner, jag bara älskar dom, speciellt när dom är lite mindre och gärna hela
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.