Klicka här för bildspel. Det har varit rejäl torka på receptfronten, dels beror det på den stundande flytten samt mycket jobb och då blir det med naturnödvändighet vinfokus
Pulled Pork, maträtten som hamnade på 3e plats bland de mest populära matsökningarna på google 2013. Jag kan dock avslöja att det inte ens kommer in på min topplista över favoriträtter, och det är nog därför jag helt missat att blogga om det
Oj vilken fantastiskt mustig ungersk gulasch gjord på mitt vis. Mycket god gryta som gärna får puttra i några timmar så köttet blir riktigt mört och smakerna på kryddorna får komma fram
Vad säger ni om den här förrätten. Enkel och smidig att göra, vi äter den ofta hemma hos oss. Vill man inte använda crème fraiche så ta gärna Kesella (1 %) då vill jag lova att förrätten är både supernyttig och GI-godkänd
Skär kycklingfilèn i stavar eller kuber. Bryn dem med margarin eller smöret tills de fått fin färg. Krydda med salt, peppar, piffi allkrydda och currykrydda
Kyckling paprikash är en populär rätt i Ungern och görs över hela Balkan. Den brukar göras med nöt, fläsk, kyckling eller helt vegetarisk och alla gör den på olika sätt beroende vilken del man kommer i från och traditioner som man har fått hemifrån
Jag la ut på instagram att vi wokat i lördags. Jag hade inte tänkt lägga ut något recept på bloggen eftersom svärmor, svärfar och jag bara höftade när vi tillagade woken
Tänk att få njuta av hemmagjord kebab utan massa konstigheter i, smaken är fantastisk. Jag ska vara lite fräck och säga att det smakar mycket godare än gatukökets
Gjorde en riktigt god pastagratäng i lördags. Här får ni receptet på den. Serveras med sallad till, gärna med citronolja, italiensk salladskrydda, fetaost och crema di balsamico
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.