Faktum var att jag gjorde soppan enligt recept men med trattkantareller, och blev så himla missnöjd att jag slängde den och gick och köpte nya gula kantareller och började om
Fräs purjolöken i en gryta med smör. Smaka av med salt och peppar. 500 g räkor med skal. 500 g räkor med skal (200 g skalade) 500 g torskfilé 1 st purjolök 3 st tomater 50 g smör 2 msk vetemjöl 1 l vatten 3 msk fiskfond 2 dl vispgrädde 1
Häll upp i koppar och toppa med vispad grädde, rivet apelsinskal och riven choklad. Om man föredrar lite sötare chokladsmak kan man ha i en matsked socker tillsammans med chokladen
Rör i mango chutney och smaka av med salt och peppar. Lägg en hönökaka på en plåt med bakplåtspapper. Lägg hälften av fyllningen ovanpå och lägg på nästa skiva, lägg på nästa lager med fyllning och på med sista skivan hönökaka
Frasig och nygräddad kan den sedan serveras till kallt kött på buffén likaväl som till stekt- lax, kycklingfilé eller till stekt oxfilé med en portvinssås
Krydda med peppar. Blanda allt med creme fraiché och den hackad skinkan. 1 förpackning hönökaka med 6 halvor. 1 förpackning hönökaka med 6 halvor 2 paket bacon
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.