Fisksoppa med räkor och dilltomater
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g räkor med skal
  • 500 g torskfilé
  • 1 st purjolök
  • 3 st tomater
  • 50 g smör
  • 2 msk vetemjöl
  • 1 l vatten
  • 3 msk fiskfond
  • 2 dl vispgrädde
  • 1.5 dl hackad dill
  • 4 tsk pressad citronsaft
  • flingsalt
  • nymald vitpeppar
  • 500 g räkor med skal (200 g skalade) 500 g torskfilé 1 st purjolök 3 st tomater 50 g smör 2 msk vetemjöl 1 l vatten 3 msk fiskfond 2 dl vispgrädde 1.5 dl hackad dill 4 tsk pressad citronsaft flingsalt nymald vitpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.