Låt vattnet koka ur på medelhög värme tills ingen vätska finns kvar i pannan. Smula eller hacka ner fetaosten i blandningen och smaka upp med salt och peppar igen om det skulle behövas
Lägg dem med snittytan upp på en plåt med bakplåtspapper. Riv fetaosten och hacka baconet fint. Strö fetaost, bacon och basilikablad över smördegs-plattan
Häll över äggstanningen och toppa med lite riven ost. Ett äggEn msk olivoljaEn dl kokosmjöl1 1/2 dl mandelmjöl1 dl solrosfrön1halv msk fiberhuskSaltMixa mjöl, fröer och fiberhusk, blanda ihop med ägg, olja och salt
Skär kycklingen i bitar och stek den i en panna och krydda med salt och peppar. Fördela fyllningen i bröden och garnera med gurka, tomat, apelsin och persilja
Avsluta med sås och skivad mozzarella. Sätt ugnen på 225 gr. Förbered pastaplattorna enligt det här receptetKoka upp creme fraiche, grädde, dijonsenap och salt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.