När våren är på ingång börjar min kropp skrika efter gröna primörer, sallader och annat som den definitivt inte skriker efter under de kalla vintermånaderna
Sockerstekt lax med grönkål, rostad palsternacka och sparrisbroccoli. 24 november 2016 @ 20. 09. En riktigt god och enkel laxrätt med färgrik grönkål och palsternacka
Nya smaker och nya ingredienser är alltid kul, som svart vitlök till exempel. Det är vitlök som är fermenterad, smaken är mycket mild, lite söt och en dragning åt anis hållet, smakar egentligen inte alls vitlök
Färsk tonfisk är otroligt gott att grilla eller halstra och servera med en fräsch salsa. Här har jag gjort en tomatsalsa med asiatiska smaker av lime, thailändsk fisksås, soya, koriander och chili
Lamm äter jag och lagar ganska ofta så det är inte helt lätt att komma på något nytt. I den här rätten blev det tillbehören som fick spela den största rollen, goda primörer såsom sparris, morötter, vårlök och sparrisbroccoli
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.