Torskrygg med musselsås, sparrisbroccoli och saltrostad potatis
alltommat.se
alltommat.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • småpotatis, gärna mjöliga
  • salt, grovt
  • rädisor
  • torskrygg, (600 g)
  • vatten
  • salt
  • strösocker
  • blåmusslor
  • schalottenlökar
  • vitlök
  • smör
  • curry
  • tomatpuré
  • torrt vitt vin
  • vispgrädde
  • Maizena majsstärkelse
  • sparrisbroccoli, bellaverde
  • gräslök, finhackad
  • 4 personer Ingredienser 800 g småpotatis, gärna mjöliga 2 dl salt, grovt 5 rädisor 4 bitar torskrygg, (600 g) 5 dl vatten 1 1/2 msk salt 1 msk strösocker 900 g blåmusslor 2 schalottenlökar 2 klyftor vitlök 1 msk + 2 msk + msk smör 1 krm curry 2 tsk tomatpuré 1 dl torrt vitt vin 1 dl vispgrädde 1 tsk Maizena majsstärkelse 200 g sparrisbroccoli, bellaverde 2 msk gräslök, finhackad

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.