Sparrisbroccoli, pocherat ägg, dijon- och dragoncrème, parmesan, per portion. När våren är på ingång börjar min kropp skrika efter gröna primörer, sallader och annat som den definitivt inte skriker efter under de kalla vintermånaderna
Det märks att det är skördetid, det finns en del roligt i matbutikerna. Hittade också sparrisbroccoli. Till exempel den olikfärgade blomkålen jag köpte häromdagen
Jag tyckte också det var lite kul att testa sparrisbroccoli och kastanjechampinjoner, men de kan givetvis bytas ut mot vanliga broccolibuketter och vanliga, vita champinjoner
Såsen passade mycket bra till ankbröst serverat medsparrisbroccoli och pak-choi. Sparrisbroccoli. Nya smaker och nya ingredienser är alltid kul, som svart vitlök till exempel
Färsk tonfisk är otroligt gott att grilla eller halstra och servera med en fräsch salsa. Här har jag gjort en tomatsalsamed asiatiska smaker av lime, thailändsk fisksås, soya, koriander och chili
Skiva potatisen i tunna skivor, jag använder matberedarens tunnaste insats. Krydda med salt och peppar, ringla på olja eller lägg i smörklickar, rör om
Skär av alla buketter från sparrisbroccolin och hacka bara de tunna stjälkarna. Jamie Oliver fortsätter sitt korståg för att få den stressade i-landsmänniskan att ta sig tid att laga mat
Vi garnerade medsparrisbroccoli. Vi avikte lite från receptet och strimlademorötter, paprika och sockerärtor som vi fräste med citronpeppar, salt och chiliflingor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.