Krydda med nymalen svartpeppar och salt. Smaka av och salta vid behov. 400 g spaghetti. 1200 g gröna ärtor (frysta). 12 dl vispgrädde. 1400 g spaghetti 200 g gröna ärtor (frysta) 75 g parmesan, finriven 500 g kokt skinka på bit 2 dl vispgrädde 25 g smör 1 krm svartpeppar 1 krm salt 1 dl vatten från pastakoketSmält smöret i en stekpanna. Tärna skinkan i 1x3 cm stora bitar, lägg ner den i stekpannan och stek ca 2 minuter. Lägg ner frysta gröna ärtoroch rör runt, stek ytterligare 1 minut och häll sedan på vispgrädde. Låt såsen sjuda på medelvärme i ca 5 min. Vänd ner pastan och låt pastan tillagas klart i såsen, ca 1 minut
Häll av spaghettinochärtorna, lägg de sedan i en skål tillsammans med Pesto alla Genovese och zucchini, vid behov addera en sked av det kokande pastavattnet för att underlätta omröringen
Omelettrulle med rökt skinka, pepparrotsost och ruccola. Servera med valfritt tillbehör men jag tog frysta hallon, lite vispad gräddeoch en klick jordnötssmör
Hetta upp en stekpanna med smör och ha ner löken. Tina räkor ochärtor. Hacka lök och strimla bacon. Ställ tillbaka pastakastrullen på plattan, ha ner innehållet från stekpannan och smaka av med kryddor och hackad persilja
Servera med sallad. Häll skinka, lök och broccoli n i den färdiggräddade pajformen och häll över äggstanningen, fördela resten av västerbottenosten ovanpå
) med lite mer av den rivna osten och gärna lite mer nymald svartpeppar. Under tiden kokar du pastan knappt al dente, alltså med ett ordentligt tuggmotstånd
Värm upp en stekpanna med oljan, vitlöken och chili. Smaka av med salt. Lägg i bambuskott, ostronsåsen, sojasåsen, svartsojan, sockret och fisksåsen och stek ett par minuter
) med lite mer av den rivna osten och gärna lite mer nymald svartpeppar. Under tiden kokar du pastan knappt al dente, alltså med ett ordentligt tuggmotstånd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.