Soppa på fänkål med norsk torsk och räkor
Norskfisk.se
Norskfisk.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 400 g g Norsk Torskfilé, utan skinn och ben Norsk Torskfilé, utan skinn och ben
  • 100 g g Norska Räkor, skalade Norska Räkor, skalade
  • 2 dl dl vispgrädde vispgrädde
  • 1 msk msk sambal oelek sambal oelek
  • 2 msk msk oregano oregano
  • 1 dl dl vitt vin, torrt vitt vin, torrt
  • 1 st st schalottenlök schalottenlök
  • 0 salt och peppar salt och peppar
  • 7 dl dl grönsaksbuljong grönsaksbuljong
  • 200 g g fänkål fänkål
  • 0,5 dl dl olivolja olivolja
  • 0,5 st st citron citron
  • 1 msk msk salt salt
  • Ingredienser Antal portioner - + 400 g g Norsk Torskfilé, utan skinn och ben Norsk Torskfilé, utan skinn och ben 100 g g Norska Räkor, skalade Norska Räkor, skalade 2 dl dl vispgrädde vispgrädde 1 msk msk sambal oelek sambal oelek 2 msk msk oregano oregano 1 dl dl vitt vin, torrt vitt vin, torrt 1 st st schalottenlök schalottenlök 0 salt och peppar salt och peppar 7 dl dl grönsaksbuljong grönsaksbuljong Marinad 200 g g fänkål fänkål 0,5 dl dl olivolja olivolja 0,5 st st citron citron 1 msk msk salt salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.