Det går på ett par minuter. Mixa allt utom purjolöken, vilken du fiiinhackar och blandar ner sist. Värm upp några dl olja så det är ordentligt hett – och fritera tills dom blir bruna
Jag hittade det här receptet på bloggen "Jennys goda liv" och kände direkt att dessa måste jag göra. Vi har nästan ätit upp dem redan så nu har jag köpt pofiber och ska testa att göra dem igen
Jag serverade soppan med spröda smördegspinnar med ost, som jag köper på Lidl. Rosta fänkålsfröna försiktigt i en torr stekpanna, och häl dem i en skål i väntan på att soppan ska garneras
Till lunch har jag ätit resterna från en toppengod soppa vi åt igår. Egentligen hade jag tänkt göra denna från Arla, men som vanligt måste jag fundera vidare och testa
Häll av linsernaoch spola med vatten, låt linserna rinna av i ett durkslag. Hacka den gula löken och vitlöksklyftorna, fräs hastigt i matoljan tillsammans med curryn
Fräs lök och hälften av vitlöken i oljan på medellåg värme tills den mjuknat utan att ta färg. En vegetarisk och till och med vegansk gryta som är verkligt god och ganska lättlagad
Fräs på medelvärme i olja. Nu rök i alla fall både de sista rödalinsernaoch fullkornsspaghettin. Blanda i linserna, sellerin ochmoroten med löken och fräs någon minut
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.