Ni kan såklart rulla in precis vad ni vill i er sushi, men eftersom det är #vegetariskmåndag idag så skippade jag fisken och höll mig till frukt och grönsaker - morot, mango, avokado, rättika ochrödbeta för att vara exakt
400 g svarta bönor på burk. 150 g morot. 1 dl solrosfrön 2 dl kokt råris 400 g svarta bönor på burk 150 g morot 1 gul lök, stor 50 g riven ost 1 msk japansk soja 1 msk dijonsenap 1 dl rismjöl 0,5 msk kinesisk soja rapsolja till stekning salt peppar
När det är så varmt ute (och inne) som det har varit nu den senaste tiden står jag ogärna och bakar eftersom a) det blir så himla himla varmt när ugnen är igång, b) det blir helt plötsligt väldigt ansträngande att knåda ihop degar, samt c) precis allting som innebär att en måste röra på sig blir ansträngande
Toppa med kokad färsk rödbetaoch några färska blad av timjan. Affärerna erbjuder mängder med färska svenska rotfrukter som är ekologiska och närproducerade
Här kommer ännu ett recept på juice med rödbeta. Anledningen är för att jag tycker att det är så gott, rödbetan är liksom söt i smaken vilket ni kanske redan förstått att jag gillar
Skär köttet tunt och lägg upp på en serveringstallrik. Lägg på betorna. Halstra kalvinnanlåret i en mycket het stekpanna utan fett runt om och gnid sedan in det grovt salt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.