Jag hittade det här receptet på bloggen "Jennys goda liv" och kände direkt att dessa måste jag göra. Vi har nästan ätit upp dem redan så nu har jag köpt pofiber och ska testa att göra dem igen
Använd eftervärmen för att steka på brödet lite, och jag stekte även tomaterna, mycket gott. Jag känner att jag vill dela med mig om hur lätt det är att variera vegobiffar smakmässigt, hur enkelt det är fixa och hur gott det blir
jag brukar köpa dem när vi är utomlands på semester och har saknat dem här hemma. Häll av vattnet och blanda de varma linserna med rödlöken och dressingen och låt svalna
Det kan hända att jag kanske bakar en kaka också, som jag kan ta med till jobbet, och kanske en vinbärspaj som vi kan kalasa på vid ett senare tillfälle
400 g svarta bönor på burk. 1 dl solrosfrön 2 dl kokt råris 400 g svarta bönor på burk 150 g morot 1 gul lök, stor 50 g riven ost 1 msk japansk soja 1 msk dijonsenap 1 dl rismjöl 0,5 msk kinesisk soja rapsolja till stekning salt peppar
När jag skulle göra paj för några veckor sedan fick jag syn på paketet med rödalinser i skafferiet, och började fundera på om det inte skulle gå att göra ett pajskal på kokta linser
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.