Vänner ramlade in på ett (föraviserat) glas vin under lördagensseneftermiddag, och efter en koll i kylskåpet och lite blädder i några tidningar kunde vi till vinet duka fram
Vi lämnar huvudrätten snabbt för nu ska vi äta det bästa jag vet – efterrätt. Igår kväll samlade jag och Ola ihop alla som vi inte hunnit fira och bjöd på en hemlagad trerättersmiddag
Koka färskpotatisen, häll av den och låt den ånga av. Blanda den med olja, salt och dill och rosta eller stek den på grillen så att den får gyllene yta
Äntligen lite mat på den här bloggen. Det här är en rätt jag komponerade i förrgår. Receptet låter kanske avancerat vid första anblick, men det är inte alls svårt
Det finns bara en sak jag inte klarar av med bufféer och det är när det gäller dem på restauranger när det slängs en massa mat för att folk tar till sig mer än de orkar äta upp
Att rabarberna står som spön i backen just nu har vi ju redan konstaterat och att det inte gör oss det minsta är också redan ett känt faktum, vi testar mer än gärna nya recept med de rosa syrliga pinnarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.