Toppa med smör i ett tunt lager. Vispa crèmefraiche under tiden. Och vispar man 34-procentig crèmefraiche (funkar precis som vispgrädde) får man en smakbrytning utan vispgräddens sötma. 2 dl crèmefraiche, 34 %. 2 dl crèmefraiche
Vispa crème fraîche och vaniljpulver med elvisp till fast konsistens. crèmefraiche. Lägg varje ruta smördeg i en portionsskål, t ex liten crème bruleeform
Vispa socker och crèmefraichemed en elvisp tills det blir fast och fluffigt. Grilla ananasbitarna (eller kör dem i ugn på 150 grader i några minuter) tills de blir ljumna och servera med en stor klick crèmefraiche. 2 dl Creme fraiche
Koka upp vaniljstång med frö, grädde och mjölk, och låt svalna något. Garnera med blåbär. Blanda bären med 1 msk av sockret. Strö över ett tunt lager socker och bränn av med brännare eller högt upp i ugnen i 250º
Börja med att skiva champinjonerna och kantarellerna och småfräs dem tills all vätska är borta. Strö över vetemjöl över den färdigstekta svampen och tillsätt grädde, fond och crèmefraiche, salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.