Smakade gott men jag håller nog med pappan, vanlig sockerkakaoch färska bär (eller en sås gjord på jordgubbarochrabarber) hade nog varit snäppet bättre
Blanda kokos med vetemjöl och bakpulver. (min honung var smaksatt med saffran). Blanda ner i äggvispet och rör om till en jämn smet, vänd ner rabarbern
Här har jag varierat den klassiska sockerkakanmed att tillsätta lite sommarsmaker i form av jordgubbaroch lime och resultatet blev en härligt god och fräsch kaka, perfekt att servera en tidig junidag då träden står i blom och sommaren smyger sig på
Hårdvispa äggvitan och vispa sedan äggula, sötningsmedeloch honung. Smörj och bröa en form och häll i smeten, tryck sedan ner så många jordgubbar du vill ha, hela eller delade
efter det kan du pensla lätt med vatten och toppa med t. Det blir enklare att arbeta med en kall deg. Låt det puttra tills du har fått en härlig konsistens på jordgubbarnaochrabarbern
Varva sockerkaka, marinerade jordgubbaroch limesocker. Lätt att förbereda ochsockerkakan kan du baka dagen innan, eller tidigare om du vill det och låta den ligga i frysen så länge
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.