Sallad av rabarber, fänkål och selleri (av Yotam Ottolenhgi). Snabbt, enkeltoch smakfullt. Mer tid över då till mat och middagar i matglada vänners lag
Rabarbern blir visst så stor tack vare att kaffesump hällts på växtplatsen hela vintern (o sedan med) och alltså inte myllats ned för att påverka jordstrukturen
-). Ett knäckigt havretäcke med kolasmak över rabarberochjordgubbar förklarar hur pajen smakar bäst. Hittade det här receptet i en gammal buffétidning från Ica och det lät ju supergott så det fick bli att bjuda på det till efterrätt igår då vi varit med Joels familj+respektive och ätit middag
Blanda rabarber, jordgubbar, socker och potatismjöl i en bunke. Blanda ihop alla torra ingredienser, häll i smörkuberna och blanda tills du får en smuldeg
Koka ihop rabarber, jordgubbar, socker, vin och pressad citron till en kompott. Här ingår varken kaffe eller likör, men med lite vin i kompottenoch så klart den goda ostenochkexen emellan smakar himmel i mun
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.