Sniglar provencale är en gammal klassiker, servera dom med ett glas rött vin och ett gott bröd att suga upp smöret med, kanske inte så nyttigt men aj aj så gott
Krydda med salt. Sätt ugnen på 250°. Stek champinjonerna i 1 msk av smöret i en stekpanna. Lägg över dem i 4 ugnssäkra portionsformar eller i en stor ugnssäker form
Detta foto på burken är tyvärr det enda fotot jag har medhasselnötssmöret. Det första alternativet används framför allt som pålägg, medan det andra, som jag gjorde, är god att strö över frukostskålen, lägga till i granolan eller att använda som dekoration eller "pricken över i
Bre ut hasselnötssmöret på rulltårtan, toppa med casein-fluffet och rulla ihop. Allt såg helt fantasktiskt gott och färskt ut och vi åkte därifrån med färsk makrill och havskräftor
Bryt av den nedersta delen av sparrisen och råstek resten i en het panna med lite olja. Det här är en klassisk lunch när vi är på landet, och eftersom vi alla råkar älska sparris blev det sparris till lunch inte bara en utan två gånger förra helgen
Redan förra året när jag gjorde den hasselnötsfria wienernougaten så tänkte jag att jag måste testa att göra den med hasselnötter istället för att få den där riktiga nougatsmaken
Salta och peppra kycklingen på båda sidor och bryn på medelvärme runt om. Blanda buketterna och broccolistammen med olivolja och citron innan servering
Morotsbröd + Hasselnötssmör + Blåbärssylt är lika med suveränt god kombination. Det roliga med bröd är att det går att göra så många olika varianter och ofta är det små ändringar som gör stor smakskillnad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.