Forma till bollar i valfri storlek med väl fuktade händer. Va tvungen att öppna min"guldtacka" från råvarubutiken idag, min väl inslagna kakaomassa i vackert guldpapper
Raw cheesecake är gjord på blötlagda cashewnötter som tillsammans med kokosolja bildar en gräddig och krämig vegansk “cream cheese” som håller ihop kakan
Rawkakao innehåller mer antioxidanter än något annat livsmedel och dessutom är det fullt med bra fetter, protein, järn, magnesium, krom, fosfor och svavel vilket gör det till ett riktigt superfood
Ställ i kylen medans du göra fyllningen. Något som också är en jättestor hobby för mig är att träna, därför att det otroligt roligt att baka lite raw food desserter
Så jag tog med mig receptet hem så att när suget efter något gott faller på så kan jag baka dessa. Jag bara måste tipsa er om de här raw food chokladbollarna
1 dl kakao. Mellanmål, Raw food, Sötsaker 1,5 dl sötmandel. 1 dl kakao. Vem gillar inte kokosbollar. Dessa kan man äta lite oftare och slippa dåligt samvete
Det har veganer och raw-foodare hållit på med ett bra tag. raw cheesecake. Hemligheten är att få till kakan med rätt balans av krämighet, syra och sötma
Här kan du själv välja hur sött du vill att det ska vara, smaka av med sötning tills du blir nöjd. Dekorera tårtan med chokladsås, hackad choklad och hallon
Smaka och justera med mer kakao eller agavesirap om det behövs. 2 msk kakaopulver. Lägg nötterna i en mixer och mixa på hög hastighet några minuter tills du får ett mjukt krämigt nötsmör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.