Jag är bara tvungen att dela med mig att detta receptet igen för det är så himla gott. Jag har sagt det tidigare men ska ni laga en endaste curryrätt till i ert liv så är det lätt den här ni ska laga
Det blev en kycklinggratängmed räkor och en kryddig gratängsås. Sen blev det ju si och så med näringen också, det var inte vare sig mycket kött, fisk eller grönsaker i mina pastasåser på den tiden
Dagens middag blir Indisk kycklingmed kokos och chili, serveras med blomkålsris. Medan grytan puttrar river du blomkålen på det grövsta på rivjärnet, och steker några minuter i kokosolja, salta efter smak
När barnen kommer hem från skolan och snabbt ska få i sig något ätbart innan de drar vidare på andra aktiviteter så är färdig-grillad kyckling kanon att ha till mellanmål
Servera med ris och grönsallad. Lägg kycklingfiléerna i en ugnsfast form. Pressa över vitlöken och häll på grädden (brukar ha ca 2 dl grädde per kycklingfilé). 4-6 kycklingfiléer
Jag måste ge er ett gott middagstips jag lagade igår. Nej nu ska jag gå ut i solen en sväng med en kopp kaffe, jag har precis ätit rester av kycklingwoken o det var lika gott idag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.