7.6 cm)
across, served in a bun. The term primarily refers to small hamburgers, but can also cover any small sandwich served on a slider roll.[1][2] The term, when used in reference to a small hamburger, originated with the fast food chain White Castle, which trademarked the spelling variant "Slyder" and used it between 1985 and 2009.[3]Sliders can be served as an hors d'œuvre/appetizer, amuse-bouche, or entrée."
Träningsvärken efter lördagen sitter fortfarande i, helt otroligt. Var ändå skönt att röra på sig efter så jag var ute och tog en lugnt joggingtur i Gävle i söndags och det var fantastiskt mysigt att komma ut i det fina vädret
Ja, vi fortsätter väl med nyttiga bröd eller vad tycker ni. -) Detta är dock inget lchf bröd, i alla fall tror jag inte att dadlar är ok i lchf världen (och ju egentligen inte morötter heller) men det är i alla fall ett paleobröd
Dag 8 i utmaningen och vecka 2 kunde inte starta bättre än så här. Super smarrig gryta fick stå för lunchen och jag kände mig tvungen att dela med mig av detta smarriga recept
Denna kycklingfile grytan är inte alls svår och går snabbt att röra ihop. Jag frågade här hemma om dem ville ha pasta eller ris till kycklinggrytan och alla svarade pasta
Fick en vansinningt god kycklingrätt hos min vän som jag har längtat efter sedan vi var där. Skär mozzarellan i lika många skivor som du har kycklinglårfiléer
Krämig och god kyckling gratäng blev det idag. Bena ur kycklingen och tärna. Häll sedan över kycklingen. 1 st grillad kyckling. In med kycklingen i 15-20 min. 1 st grillad kyckling
Krydda kycklingfiléerna med peppar och bryn dem i stekpanna. CategoriesGratäng, Kyckling. 4 kycklingfiléer1 krm svartpeppar150 g rökt skinka3 dl creme fraiche2 tsk fransk senap2 dl riven lagrad ost½ dl finhackat kryddgrönt t ex Persilj Timjan, Basilika eller Oregano. Tagscrème fraiche, kycklingfiléer, rökt skinka, svartpeppar 40 e m. 4 kycklingfiléer
Strimla kycklingen och fräs den i lite matfett. Krydda den med peppar och kycklingkrydda. Ta upp kycklingen ur pannan när den är genomstekt och lägg åt sidan
Friterad kyckling med sötsur sås – sååå himla gott. (något vi inte äter jätteofta eftersom att jag inte är något fan av de processade kycklingbitarna man köper i butik… )
800 g stekt kyckling i täringar. Blanda pesto, crème fraîche och gräddfil. Blanda med pastafjärilarna. Lägg övriga ingredienser i en stor skål och blanda med pastan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.