Nu var det ett tag sen jag gjorde något medkycklingklubbor eller kycklingben. När jag öppnade frysen i morse för att se och bli inspirerad av det som fanns så hamnade kycklingbenen direkt i blickfånget
Bryn kycklingfileerna i smör och olja, salta och peppra. Nu sitter de med farfar och kollar på Kalle Anka… tänk att den serien håller i sig, från generation till generation
I istret eller oljan stek på kyckling på medelvärme tills den börjar bli "vit". Kyckling. Wokad medchili, lite jordnötter och sånt i en soyabaserad sås
Efter en resa till Thailand för många år sedan blev jag helt såld på thai-mat. En favorit är kyckling som fått koka i kokosmjölkoch smaksatts med lime och basilika
Häll kokosmjölken över kycklingenoch tillsätt även saft och skal från limen, kycklingfond, finhackad chili, finrivna/pressade vitlöksklyftor och sambal oelek
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.