Smørrebrød - Rød Aalborg, Per Henriksen, Rökt anka och röd sallad | Recept ICA.se
www.ica.se
www.ica.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser Portioner: 1 Röd Aalborg 1 skiva surdegsbröd smör till brödet 2 skivor rökt lax 40 g kaviar 50 g laxtartar 1 dillkvist 1 äggskal av plast 1/2 cl iskall Rød Aalborg Laxtartar 150 g rå lax 2 msk crème fraiche 2 msk stark dijonsenap 2 msk citronsaft 1 hackad färsk dragonkvist salt och peppar Per Henriksen 1/2 skiva rågbröd smör till brödet 1 1/2 hårdkokt ägg 4 tomatskivor 4 gurkskivor 1 msk hackad lök 1 msk kryddmajonnäs 1 äggula 1 äggskal av plast 1 citronklyfta Kryddmajonnäs 2 äggulor 1 tsk salt 1 msk matättika 1 tsk HP-sås 1 tsk worcestershiresås 1 tsk dijonsenap 1 tsk soja 1 tsk citronsaft salt och peppar 2 msk crème fraiche Rökt anka och röd sallad 1/2 rökt ankbröst 1/2 skiva rågbröd smör till brödet 1 msk röd sallad 1 msk krasse Röd sallad 250 g vitkål 250 g purjolök 250 g inlagda rödbetor 250 g kryddmajonnäs Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen!

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.