Receptet räcker till en lättare måltid för fyra personer, som en ordentligt mäktig måltid för två - eller varför inte skära rågbröd i än mindre bitar, toppa med salladenoch löjromen, och servera som snittar till ett glas kallt, vitt vin
DelaTwitterFacebookSkriv utE-postPinterestWhatsAppLinkedInGillaGilla Laddar. Matig sallad med röda linser, räkor och sparris ✨ Supergod, snabblagad och pricken över i med en fräsch och syrlig örtdressing av kvarg
De var ju goda men jag var lite osäker på om de skulle vara goda kalla och/ellerrumstempererade. Jag tänkte att om de smakade okej utan kylskåpskyla i några timmar så är de perfekt att ha med som mellanmål
Det här är ett recept som ursprungligen kommer från Philadelphia, men jag har gjort några ändringar i själva tillvägagångssättet och därför skrivit receptet med mina egna ord
MatarkivetE-postSkriv utFacebookTwitterGooglePinterestGillaGilla Laddar. Stek i omgångar tills gyllenbruna på båda sidor och låt rinna av på hushållspapper
Fräs lökhack- och strimmel i en stekpanna tillsammans med lite matfett. Min kusin var på besök då vi åt utav denna mat och hon är inte ett stort fan av tonfisk (kräsen ung dam)
Hon ville gå igenom lite teknik i olika övningar och testa av maxa i pull-upsoch marklyft. Gick fram, och tog tag i stången, segade upp vikten och var röd som en kräfta i ansiktet när jag fått upp vikten men det gick
Tillsätt kanel och smaka av med salt och peppar - slå dressingen översalladenoch blanda väl. Bland linser med rivet apelsinskal, tärnad tomat, skivad lök och hackad persilja
Detta är även perfekt som matlåda, lika gott kallt som nystekt. isbergssallad, bladspenat, röd paprika, gurka, majs (så lite så att man inte behöver räkna), tomat, salladslökoch mm
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.