Missa inte möjligheten att tävla och vinna en Kitchen Aid För att delta i mars månads tävling tar du helt enkelt en Instagrambild på en maträtt med månadens råvara och taggar den med #robertsonlovesoch #vasterbottensost
Sesam-vingärett. Blanda med limen och blanda i koriandern. Receptet är att man får en pilgrimsmussla per person men jag älskar pilgrimsmusslor så jag slog till med tre var
Det här är en sallad som du kan ta medpå picknick lika gärna som äta hemma. Lägg ner potatisenmed snittytan ner och fortsätt steka på tills potatisen fått en gyllenbrun färg och sidfläsket blivit krispigt och knaprigt
Hetta upp smör i en gjutjärnsstekpanna, och stek två laxbitar i taget påmedelvärme. Det berodde med största säkerhet på att jag tog mig besväret att dubbelpanera laxen
Jag är för tillfället helt insnöad på tarmen och dess invånare och laborerar hejvilt med resistent stärkelse, inulin, vattenlösliga fibrer, betaglukaner och fermenterad mat
Klicka på gräddfil och strö på plockade örteroch krydda med salt och peppar. Krydda laxen med salt och peppar och stek i smör några minuter på varje sida beroende på laxens tjocklek
Sätt på ugnens grillfunktion mot slutet av potatisarnas tillagning. Häll lite vatten i botten på formen så bränns inte glaseringen fast, och kan användas som sky, om man så önskar
För att få lite variation samtidigt som de passar ihop bestämde jag mig för en snitt påkallrökt lax med en ceviche-inspirerad fyllning på spansk peppar, mango, limeskal och Philadelphiaost
Två gånger under den gågna helgen har vi frossat påsallad toppad medkallrökt lax och avokado. Med gräddfil, lite pressad citron, riven pepparrot, salt och peppar får man en god "vit" dressing
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.