1250 g smör. 1saltKoka potatisen med skal i saltat vatten. 1Häll av potatisen och skala direkt så att potatisen inte tappar värme. 1Pressa den sedan direkt ner i den varma kastrullen och blanda i 100 g smöroch varm grädde så att det blir en bra konsistens på mandelpotatispurén. 1Tärna tomat i små kuber, finhacka dillen och rödlöken. 1Lägg 150 g smör i en liten kastrull och bryn under omrörning tills det blir gyllenbrunt. 1Dra av från värmen och lägg ner tomat, dill, kapris, hackad rödlök och saften från en citron i smöret före servering. 1Dela fisken i portionsbitar och salta på köttsidan. 1Stek fisken på medelvärmemed skinnsidan neråt i 5 minuter, vänd sedan fisken och stek ytterligare i 4 minuter. 1Servera med en klyfta citron
Servera raggmunkarna med kantarellerna, bacon och Felix rårördalingon. Hetta upp en stekpanna medsmöroch stek raggmunkarna genomstekta och tills de fått en fin färg
Ånga av potatisen och vispa ner smöret, späd med gräddmjölken och smaka av med salt och peppar. Vänd dem i brödet, stek i smöroch lite olja på båda sidorna
De serverade Wallenbergare med ärtpuré, rårördalingon, potatispuré ochskiratsmör. Gör nu ärtpurén (se nedan) och plocka fram de syrade eller rårördalingonen
Ånga av potatisen och vispa ner smöret, späd med gräddmjölken och smaka av med salt och peppar. Vänd dem i brödet, stek i smöroch lite olja på båda sidorna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.