Smaka av med salt, peppar och kryddpeppar. Servera med kokt potatis och ärtor. Ingredients600g filé av kolja25g smörSaltVitpeppar-------------------50g smör3 msk vetemjöl6 dl mjölkSaltVitpepparCa 1 msk kryddpepparkorn, mortlade eller malda i kvarn--------------------900g potatis3 dl gröna ärtor. 50 Minutes 600g filé av kolja
| Krämig polenta med tryffelolja, parmesan och smörstekta champinjoner samt bladspenat. Tillsammans med den här krämiga polentan som fått koka i vitt vin och buljong samt smaksatts med tryffelolja, parmesan och färsk gräslök gjorde det inte sämre
Kolja600 g koljafilé smör, till stekning. potatis8 fast potatis 100 g smör. Räkröra50 g färsk pepparrot, riven 300 g skalade räkor 3 ägg, hårdkokta och rivna 5 kvist dill, hackade salt svartpeppar
Servera kotletterna medkrämigt potatisstomp och sallad. Krydda kotletterna med salt och peppar. Hetta upp en stekpanna med smör och olja och stek kotletterna på hög värme på båda sidor så att de får en fin stekyta
4 Ärtpotatismos 500 g mjölig potatis (skalad) 300 g tinade gröna ärter 25 g smör 1 1/2 dl mjölk 2 msk fryst dill salt Smörstektkolja 1 paket tinade fina filéer av kolja (à 400 g) salt 140 g bacon 20 g smör till stekning av fisken 1/2 dl kapris Till servering 3/4 dl finriven pepparrot Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Majssoppa med knaprigt fläsk och smörstekta kantareller. Oavsett om man har varit ute på äventyr eller har haft lyxen att sitta inne hela dagen och lyssna på smattret i bakgrunden kan det vara härligt att välkomna (eller kanske bara acceptera) höstrusket med en riktigt god, värmande och enkel soppa
Att fylla hjärnan med sköna tankar, skratta mycket och vara kreativ. Vad som är det bästa bränslet för kroppen är individuellt och att hitta rätt väg är verkligen en spännande resa som pågår hela livet, eftersom både kropp och själ förändras med tiden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.