Som ni har sett så är sidan ombyggd till en mer ”modern” version och tillsammans med Tailsweep som jobbat hårt för att få alla funktioner att fungera och så som jag vill ha det är nu klart, därav lite långt mellan uppdateringarna på sista tiden
Jag valde att göra ett potatisstomp som jag smaksatte med vårlök. Idag ska jag bjuda er på ett riktigt gött recept, som jag formulerade i huvudet medan jag styrde stegen till marknaden i morse
| Krämig polenta med tryffelolja, parmesan och smörstekta champinjoner samt bladspenat. Vi hade en bit rådjur kvar sen nyårsafton och jag var sugen på att göra något helt annorlunda med smakkombinationen den här gången
Den här majssoppan görs på ett kick och innehåller något krämigt, något knaprigt, något sött, något salt och lite värmande sting - helt perfekt på alla sätt och vis
Att fylla hjärnan med sköna tankar, skratta mycket och vara kreativ. Vad som är det bästa bränslet för kroppen är individuellt och att hitta rätt väg är verkligen en spännande resa som pågår hela livet, eftersom både kropp och själ förändras med tiden
Här är receptet på Currykryddade fläskkotletter i tomatsås toppade medsmörstekta champinjoner. Krydda fläskkotletternamed salt, peppar, curry och paprikapulver
Häll såsen över fläskkotletterna och servera med nykokt potatis eller pasta. Snart tillbaka till vardagen och då är det bra att ha några goda vardagsrätter i bakfickan
Lammrygg, karamelliserad lökcrème, bakade schalottenlökar, picklad rödlök och krämigtpotatisstompSmakrikt kött med tillbehör som både innehåller syra och sötma fungerar alltid fint tillsammans
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.