Iprincip är det bara att slänga ihopingrediensernaochskickain allt iugnen. Sen kan man sätta sig på altanen eller i soffan medan smakerna bubblar ihopiugnen
Här ska ni få ett riktigt bra middagstips, detta blev verkligen så gott. Helstekt kycklingi ugn är en praktisk vardagsrätt då den sköter sig själv iugnen
Bryn kycklingfiléernamed smör i stekpanna, salta och peppra. Kycklingfilémed rostade betor. Lägg klyftade betor för sigochkycklingfiléer för sig på en bakplåtspappersklädd plåt, ringla över liteolivolja på betorna, salta och peppra
Idag är maken bortrest så då passade jag på att rensa lite hemma och jösses vad gott det blev. Hacka kycklingenimindrebitaroch lät den sedan fräsa med löken tills den får lite färgPudra över curry efter egen smak
Imed den finhackadekycklingfilénoch höjde värmen så att det blev lite färg på det hela. Sedan stekte jag den finhackadepepparsalamin på medelvärme så att den gav ifrånsiglite fett och smak
Platta ut kycklingenoch lägg påbakplåtspappersklädd plåt. Använd en vass kniv eller kraftig hushållssax och ta bortgump och ryggrad genom två snitt på varsinsida ryggraden
Sätt sedan in plåten iugnenoch låt gå tills du tycker rotsakerna är lagom mjuka. När rotsakerna är färdiga stänger du av ugnen men låter plåten stå kvar iugnenmedans du gör klart resten
Strö över riven ost om så önskas, gratinera detta iugnentills det fått färg. Dela kycklingeni önskad storlek, stek på dessa med salt och peppar, när dem fått sin färg så lägger du över dem i en ugnssäker form
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.