Vifirade gårdagen ihop med Patriks mamma som bjöd på gottfikaoch pyssel för Amanda❤❤❤. Dela kycklingfiléerna en gång på längden och lägg dem i en ugnsfast form
knidin, ugnsstekoch du har mat i flera dagar. Det är bara bra att kycklingen får stå framme de få minuter det tar för ugnen att bli varm (du kan också låta kycklingen få gottatillsig under flera timmari kylskåpet för ännu bättre smakupplevelse)
Blanda pasta, kyckling, bacon ochpaprikani en ugnsform. Den här blev det mycket mat utav och så sköter det sig självt iugnen, alltså perfekt vardagsmat
Gottoch så toksmidigt att det nästan är pinsamt. Lägg kycklingeni en ugnsformoch häll såsen ovanpå. Detta kanske inte när vi ska ha gäster, men på söndagar och vardagar nästan ett måste
Så här i vardagsstressen är alltså detta helt perfekt att ha hemma, för man kan enkelt slänga ihop en måltid på en mindre en halvtimme (jag gjorde det igår senast
Tinaochskiva/strimlakycklingfilénoch lägg i en smord ugnsfast form. Blanda samman crème fraiche, matlagningsgrädden, soyan, sambal oelek och häll över kycklingen
Rivpotatis, morötter, palsternacka och lök på en mandolin eller på de stora hålen på ett rivjärn. Om de börjar bli brända på toppen, lägg över litealuminiumfolie
Blanda alla grönsaker ochkycklingben på en ugnsplåt. Blanda samman olja, kycklingfond, honung, spiskummin, paprikapulver, kanel, salt och peppar i en skål
Så enkel att man inte tror att den kan smaka så gottfaktiskt. Ha ilite smör i botten på en ugnsformoch lägg kycklingeni formen tillsammans med delade morötter, klyftad röd lök och delad vitlök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.