Vispa samman ägg, majsstärkelse, citronskal, citronsaft, salt ochpep-pari en bunke. Doppa kycklingbitarnai äggsmeten och rulla dem i panko, och lägg dem på ett smörpapper
Skär citronenoch löken i klyftor. Lägg kycklingeni en ugnsformoch krydda med salt och peppar. Helstekt kycklingiugn är en praktisk vardagsrätt då den sköter sig själv iugnen
Hetta upp en stekpanna, gärna i gjutjärn, lägg i en litenklick smör och stek de tjocka citronskivorna ett par minuter på varje sida på hög värme - de ska få ordentligtmed färg
IngredienserPortioner. 4 Rotfrukter 900 g fast potatis 1 morot 2 palsternackor 250 g rotselleri 2 msk olivolja salt och peppar 1/2 tsk rosmarinKyckling 650 g minutfiléer av kyckling 1 tsk olja Persiljedipp 1/2 kruka persilja 2 dl lätt crème fraiche (vitlök) Lägg tilliinköpslistan Kupongen är laddad Kycklingbröstfilé 5. - Rabatt Guldfågeln, Tunnskivad/tvådelad ca 700 g Mer info Ladda kupong
0,5 kruka färsk timjan 100 g smör, rumstempererat 3 klyfta vitlök, rivna 1 citron, zest och saft 1 hel kyckling (à ca 1300 g) salt peppar. 1Potatispuré900 g mjöligpotatis, skalad (t ex King Edward eller mandelpotatis) 3 dl mjölk 50 g smör, rumstempererat 1 msk honung, flytande 1 msk dijonsenap 250 g haricots verts, tillservering
Krossa potatisen grovt i en ugnsform. Häll över äggstanningenoch hyvla över smöret. 700 g potatis. 11 citron, finrivet skal och saften av halva. 1300 g laxfilébitar. 120 g smör1 Skala och halvera potatisenoch koka tillsammansmed hel fänkål i saltat vatten, ca 15 min eller tillspotatisen är mjuk. 2 Vispaihop ägg, grädde, mjölk, citronskal (endast det gula), citronsaft, salt och fänkålsfrön. 3 Skär lax och den kokta fänkålen ibitaroch fördela bland potatisen. Gratineramittiugnen ca 25 min
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.