krydda medsaltoch peppar. Klipp baconen i mindre bitar och knaperstek den. Salt. Till denna rätt kan man använda fläskytterfilé, fläskfilé eller kycklingfilé
-) Det blev en julig buffé med en rad goda rätter och så klart glöggprovning och en massa ost. Igår hade vi glöggmys jag och mina kollegor hemma hos Camilla
Blanda ner en påse pulversås av vardera grönpeppar ochgorgonzola, häll på grädde, citronpeppar, svartpeppar, cayennepeppar, lite salt, en halv smulad köttbuljongtärning, tomatpuré, grädden och låt koka upp
Bryn i stekpanna, krydda medsalt, peppar och italiensk salladskrydda. Lägg en rejäl klick mögelost (vanlig ost om du inte gillar mögel) längst upp och på med en platta
Saltaoch peppra och klappa in det i filén. Fläskytterfilé är bra till den här rätten eftersom den ofta är ganska tjock och jämn vilket gör den lätt att fylla
Saltaoch peppra. Fläskfiléen serverades med en sallad, ugnsstekt potatis och en skysås. Sportlovet lider mot sitt slut och idag har jag spenderat dagen på högskolan i Västerås
Saltaoch krydda med röd paprika, oregano och lite muskonöt. Mannen från Finnö, sa att det var gott med potatisgratäng till och att jag skulle skära köttet i ganska tunna skivor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.