I början av veckan kom en vän över med två stora kassar mat. Förutom att jag förstås blev jätteglad fick jag också en massa härlig energi eftersom jag var inne på min tredje vecka med sjuka barn
Börja steka fläskfilén på medelhög värme. Är det så att du inte planerar någon direkt halloweenfest så kanske det iaf blir en allhelgona-middag på söndag, och då kan jag föreslå dig att servera en höstinspirerad fläskfilé i gräddig kantarellsås
Fläskfilémed rotfrukter, ädelostsås & en gnutta hösttouche. Putsa och skär fläskfilén i bitar. Och visst blir det lite höstfeeling med rotfrukter och vinbärsgelé
Krydda med salt, peppar, chilipulver och dragon. -) Tärnad fläskfilé i gräddig senap- och dragonsås. Slå på en burk Arlas créme fraiche smaksatt med senap, schallottenlök och vittvin
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.