Många gånger slänger jag pengarpå problemet och köper med mig sushi hem. Älskar sushi men blir ibland irriterad på mig själv att jag slängerpengarpå min lathet
Jag köper inte allt ekologiskt utan brukar prioritera det viktigast så som kaffe och te, bananer, ägg, kött, tomater, olja, grönsaker efter säsong osv… Kika in på naturskyddsföreningens hemsida och kolla upp de viktigaste råvarorna just nu
När vi åt det nu sist ville jag bara få känna smaken igen av en riktigt stor, vinter-bakpotatis som skärs upp med två snitt och fylls med vitlökssmör eller bregott och flingsalt…
För den som inte vill köra. Zucchini- och fetaostbröd. Jordgubbs- & nektarinsalsa. Fördela fyllningen påpå ena halvan av degen,spara en smal remsa längs ytterkanten
Viktigt är att det ska gå snabbt att göra, ochinte låta något (när jag äter på kvällen så är det jobbigt om det ska låta, för vi har en rätt lättväckt Vincent)
Blanda under tiden mandelmjöl och florsocker väl så att det inte finns några klumpar. Jag tänkte bjuda på en dessert som vi kör just nu på restaurangen och smakerna kring denna dessert är ju självklara med tanke på årstiden
Jag körde både pasta o sallad till men det gör man ju som man vill för de som inte äter pasta. Tyvärr lyser solen med sin frånvaro här i Karlstad ändå kanske bättre på andra ställen
Kycklingwok med jordnötssmör och grönsaker. salt, peppar och curry samt lite agave. Börja med att steka upp kyckling och vitlök i lite sesamolja, krydda med kryddorna och lägg i sesamfrö och grönsakerna (låt grönsakerna tina innan)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.