Lägg sedan på din fyllning och grädda i ugnen ytterligare tills osten smält och pizzan ser klar ut. Bred ut med en slickepott på en plåt med bakplåtspapper
Idag var jag sugen påpizza igen. Sedan lägger man på det man önskar. Jag gillar att göra egen pizza och idag ville jag ha det lite som den tjockare amerikanska stilen
Det där med pizza då alltså… Pålägg finns ju i så många olika varianter så det knappt är sant men välj dina favoriter, använd en god ost och en varm ugn så är det inte mycket som går fel
Jag har provat på en hel del olika versioner av hemmagjorda pizzor och pizzabottnar. Jag insåg det nu och tänkte att det är ett perfekt läge att lyfta upp receptet och publicera det på bloggen igen nu när hösten börjar närma sig
Lägg påpizzan och lägg på locket. Lägg på din sten och låt den bli het. 1Pizzadeg50 g färsk jäst 2 tsk socker 1 tsk flingsalt 0,5 dl olivolja 3 dl ljummet vatten 7 dl vetemjöl special. 1Fyllning100 g rökt bog, finstrimlat 200 g västerbottensost, grovriven 1 dl trumpetsvamp 2 dl babyspenatPizzadeg. Dela degen på 4 bitar och baka ut dem på mjölat bakbord. Grädda pizzan i cirka 4-5 minuter
Följer trenden och gör pizzadegpå blomkål och det blev otippat gott. Blomkålspizzan blev en pizza bianca med min favvo topping – kallrökt lax, spenat, kapris, rödlök och bearnaisesås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.