Om jag skulle planera för den här rätten så skulle jag nog ha i sockerärtor, rättika, böngroddar, koriander, thaibasilika, pak soi, kålrabbi, kanske morot osv
Använd en rund 2-litersform eller 8 portions- suffléformar. DAG 1. Glasering. Koka socker, citronsaft (10g) och vatten till en guldgul karamell som börjar ryka lite
Ganska ofta gör jag olika wraps och då oftast med tunnbröd eller tortillas, men man måste ju variera sig lite så idag blev det fyllda rullar (eller crêpes som det heter på ett finare språk) med en himla trevlig köttfärsröra
Skulle jag inte börja städa då för då skulle jag bli försenad till jobbet. Tillhör du den där skaran som så gärna skulle vilja äta mer vegetariskt men tycker att det verkar för svårt eller tror att barnen/sambon inte ska äta så testa de här broccolibiffarna
Idag har jag för första gången fiskat upp, fileat, tillagat och ätit en abborre. Missförstå mig rätt. jag är uppvuxen i en by som närmast kan jämföras med Astrid Lindgrens Bullerbyn och vi barn tillbringade många dagar, kvällar och nätter vid sjöarna och tjärnarna runtom i grannbyarna där vi fiskade upp aborrar och mörtar
Rispytt skulle man kunna kalla det också fast det låter så simpelt. Jag kan sträcka mig till att ett litet lager puder vit snö skulle liva upp lite grand men jag vill inte ha mängderna som rasade ner förra vintern
Vill man baka sin egen smörgåstårtbotten så har vi ett bra recept här men i detta fall (och det går minst lika bra) köpte vi Jättefranska som vi skar bort kanterna på och såg till att lägga varje brödlager omlott så att inte smörgåstårtan skulle dela sig när man skar upp den i bitar
Jösses vad jag bakat. Man kunde tro att jag bakat för en ny bakbok, men så är det inte. Jag provbakar ett nytt socker som förhoppningsvis utkommer här framöver
När en vän för en period sen berättade att hon ska försöka leva mer hälsosamt så kom vi in på hennes absoluta favoritfika - Snickersrutor och att det skulle bli jobbigt att avstå från dem
Men här är orginalet som ska vara till 4, men om man inte räknar points kan jag rekommendera att öka på mängden kyckling och kanske pasta lite eftersom det är ganska små portioner annars är detta nog mer lagomt till 3 skulle jag tro
Lite färsk timjan kastade jag på mest för att det skulle se lite trevligt ut. Även jag fick lämna ett bidrag till broders 40-årsfest och det kulinariska utbudet
Som jag berättade häromdagen så skulle jag göra en pulled pork i söndags. Redan vid niotiden på morgonen åkte grisen in i ugnen och där fick den stå i nästan nio timmar
Dessutom skulle den serveras med en barnsligt enkel, och ljuvligt god, hemmagjord vaniljglass. Chocolate Chip Cookiecake med salt kolagömma, och hemmagjord vaniljglass
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.