Vill man baka sin egen smörgåstårtbotten så har vi ett bra recept här men i detta fall (och det går minst lika bra) köpte vi Jättefranska som vi skar bort kanterna på och såg till att lägga varje brödlager omlott så att inte smörgåstårtan skulle dela sig när man skar upp den i bitar
så skulledet utan tvekan vara min hemkokta choklad & lakritskola med flingsalt. Gör såhär. Den är så god att det faktiskt är helt omöjligt att bara ta en bit…
Dela dethär. Här använde jag dessutom fläsk och lite nötter i broccolisalladen. När vi lchf-are äter sallad är det väl sällan några blad isbergssallad och smaklös vintertomat
För någon som är sugen på pasta är dethärdet rätta botemedlet. Sedan har vi den här varianten. Som dip eller tillbehör tillsammans med ost och grädde är det vansinnigt gott
Om jag skulle planera för den här rätten så skulle jag nog ha i sockerärtor, rättika, böngroddar, koriander, thaibasilika, pak soi, kålrabbi, kanske morot osv
Riktigt krispigt blev det när jag gjorde rotsellerirösti till frukost härom dagen. Det passar perfekt för den som verkligen saknar potatis, eller verkligen tycker om rotselleri såklart
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.