Italiensk smörgåstårta på vårt eget sätt när det skulle firas.
Livsnjutarnas gourmetkök
Livsnjutarnas gourmetkök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 35 cm och
  • . 20 stora bitar
  • . 36 skivor jättefranska
  • mjölk
  • 2 dl ricotta
  • 3/4 dl vispgrädde
  • 10 st grillade soltorkade tomater
  • 200 g salami Milano (lufttorkad)
  • 1 1/2 tsk paprikapulver
  • 4 msk hackad basilika (djupfryst går bra)
  • svartpeppar
  • 2 dl ricotta
  • 3/4 dl vispgrädde
  • 1 dl pesto
  • 1 vitlöksklyfta 1 dl finriven parmesanost
  • svartpeppar
  • 260 g naturell färskost, t.ex. Philadelphia
  • 3 dl crème fraiche
  • 1/2 dl ricotta (det som blev över efter att fyllningarna var gjorda)
  • 1/2 påse ( 70 g) ruccola
  • 1 1/2 paket ( 70 g) salami Milano – lufttorkad
  • 2 paket ( 85 g) prosciutto – lufttorkad skinka
  • 1 påse ( 210 g varav ostvik 125 g) minimozzarella
  • cocktailkapris
  • cocktailtomater, halverade och gärna i olika färger
  • kalamataoliver

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.