Låt stå tills det svalnar och tillsätt sedan honungen. När jag bestämde mig för att ge upp och gå hem från jobbet i torsdags eftermiddag fick jag en liten söt post it av en av våra rara sköterskor, Marie
Skorpor till utflykten proppade med nyttigheter som nötter, apelsin och kardemumma. Gjorde en hel burk och tänkte att vi skulle ha till sommarens utflykter men de gick åt som smör i solen
Sältan från hummern och beskan från grapefrukten lirar väldigt bra med sötman från honungen. Ramslök är inte helt lätt att hitta, köpte min i somras och den går utmärkt att frysa in
Blanda vatten, tomatpuré, honungoch vinäger tillsammans med salt, svartpeppar samt rosmarinen. Tänd grillen för bra glöd och sätt på vatten till gnocchin
Låt de svalna och hacka de sedan. Blanda de båda mjölsorterna med bakpulver och salt i en skål. Tillsätt övriga ingredienser och knåda ordentligt samman till en deg
Dela bullarna på mitten och lägg på en ugnsplåt. Tillsätt limeskal och -saft. Förslut och förvara svalt. Sänk värmen till 100° och torka bullarna ca 1 timme. Lägg hallon och socker i en kastrull och låt koka 5 min under omrörning
Lägg avokadobitar, citronsaft/rivet skal ochhonung en skål, mixa slätt. Vispa grädden, till inte alltför hårt skum, för sig och vispa den mixade avokadoblandningen luftig
Häll honungoch balsamvinäger i en kastrull och låt det koka upp. Vi som är lite större tyckte det var en god kombination av den sötsura laxen och salta pastan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.